časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

PRODUCTRONICA 2005 je výzvou

|

číslo 6/2005

PRODUCTRONICA 2005 je výzvou

Nové výstaviště v Mnichově se stane od 15. do 18. listopadu 2005 místem vrcholného setkání výrobců elektroniky z celého světa a také pravým rájem nejen pro obchodníky, ale také pro odbornou i laickou veřejnost. Mezinárodní veletrh Productronica je pořádán od roku 1974 s dvouletou periodicitou a jsou na něm prezentovány novinky z výroby, a to od desek přes mikro- a nanotechnologie, výrobní logistiku a materiálový tok až po EMS (Electronic Manufacturing Services, komplexní služby v elektronickém průmyslu).

Obr. 1.

Nové výstaviště v Mnichově

Česká republika sice nepatří mezi velmoci v elektronické výrobě, což mimo jiné potvrdila také účast pouhých dvou českých zástupců na posledním veletrhu Productronica 2003, nicméně existuje několik dobrých důvodů, proč tento nepříznivý stav změnit:

  • zaměření na odvětví výroby,

  • světová platforma pro globální obchodování – brána ke světovému trhu,

  • místo setkání manažerů s rozhodovacími pravomocemi – ryzí B2B (Business-to-Businness, přímé obchodování mezi firmami),

  • přístup k aktuálním informacím „z první ruky“.

Podle slov pana Klause Dittricha, ředitele veletržní správy výstaviště MMI (Messe München International), je Productronica 2005 výzvou pro české výrobce, neboť prosadit se v tak technicky vypjaté branži nejen doma, ale i ve světě znamená být především vysoce inovativní a velmi dobře informovaný. V tom také vidí pan Dittrich hlavní poslání tohoto v pořadí již šestnáctého mezinárodního veletrhu elektronické výroby.

Další informace u zástupce Messe München pro ČR na:

Expo-Consult+Service spol. s r. o.
Příkop 4
604 45 Brno
tel.: 545 176 158
fax: 545 176 159
e-mai: info@expocs.cz
www.expocs.cz