časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Připravuje se ELTEC

|

číslo 5/2005

Připravuje se ELTEC

Po veletrzích ELEKTROTECHNIKA v Ostravě, AMPER v Praze a ELEKTRO v Brně přichází 26. euroregionální elektrotechnický veletrh ELTEC 2005, který se bude konat ve dnech 15. až 17. června 2005 v Norimberku.

Veletrhy ELTEC jsou organizovány veletržní organizací GHM (Gesellschaft für Handwerksmessen mbH), sídlící v Mnichově. Veletrhy jsou pořádány každý rok v červnu, střídavě na dvou výstavištích. Letos to bude v Norimberku v moderních výstavních halách 5, 6 a 7 s užitnou výstavní plochou asi 12 000 m2. Své nejnovější výrobky a technologie zde představí na 500 přímých vystavovatelů. Je očekáváno asi 30 000 návštěvníků nejen z Německa, ale i z dalších zemí EU, včetně ČR.

Expozice veletrhu ELTEC 2005 budou rozděleny do výstavních hal podle hlavních oborů s ohledem na informační program vystavujících firem a zájmy návštěvníků. Tradičně jsou zde zastoupeni nejvýznamnější výrobci z oborů silnoproudé i slaboproudé elektrotechniky, vodičů a kabelů. Lákadlem jsou nové a inovované výrobky, jakož i novinky z oblasti moderních technologií.

V odborném doprovodném programu bude tak jako každým rokem i letos věnována velká pozornost elektrotechnickému dorostu. Budoucí elektrotechnici si budou moci v rámci tzv. TechnoCampu prověřit své dovednosti při řešení četných praktických úloh. V expozici Elektropraktiker-Forum se budou denně konat přednášky na nejrůznější aktuální témata. Stánky E-Check nabídnou prostřednictvím renomovaných firem prezentaci odborných informací o novinkách a marketingu v elektrotechnických oborech.

Pořadatelé GHM i Nürnberger Messe mají zájem, aby na veletrh ELTEC 2005 přišlo co nejvíce našich odborníků a zejména mladých návštěvníků. Proto poskytují v předprodeji prostřednictvím svého zástupce v ČR, společnosti EXPO Consult + Service, podstatně zlevněné katalogy a vstupenky za české koruny, které ve dnech konání veletrhu platí také jako bezplatné jízdenky norimberskou MHD i metrem na výstaviště a zpět. Je možné se zde také přihlásit k plánovaným autobusovým zájezdům.

Podrobnější informace o vystavovatelích, prezentovaných novinkách, doprovodném programu veletrhu ELTEC 2005 i dění na výstavišti lze nalézt na www.eltec.de

Kontakt na českého zástupce pořadatele veletrhu:

EXPO Consult + Service, spol. s r. o.
Příkop 4, 604 45 Brno
tel.: 545 176 158
fax: 545 176 159
e-mail: info@expocs.cz
http://www.expocs.cz