časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Plně vybavené: Sharp AQUOS LE630/632

|

Nové televizory Sharp LE630/632 jsou bohatě vybaveny množstvím funkcí, které uživatelům nabízejí maximální multimediální zážitek a vynikající kvalitu obrazu.

Atraktivní design a široká nabídka funkcí charakterizují nové televizory Sharp, které jsou skutečně multimediálně všestranné. Integrovaný přehrávač médií umožňuje uživatelům pohodlně prohlížet fotografie, videa nebo poslouchat hudbu s použitím USB nebo DLNA. Také přístup k internetu je dosažitelný pouhým kliknutím. Diváci prostřednictvím AQOUS NET+ získají volný přístup k internetu a asi sedmdesát různých widgetů (doplňků), např. videosoubory na vyžádání Viewster. To umožňuje uživatelům kontrolovat e-maily nebo prohlížet oblíbené internetové stránky během přestávek na reklamu. Uživatelé mají při použití elektronického programového průvodce (EPG) k dispozici aktuální televizní programy a pouhým stisknutím tlačítka získají týdenní přehled pořadů.

Nové televize AQUOS LE630/632 jsou vybaveny Full HD X-Gen panely LCD. Díky 100Hz technice a podsvícení LED poskytují vynikající kvalitu obrazu a jedinečný televizní zážitek. Televizory AQUOS řady LC-LE630/632 jsou k dispozici s obrazovkami o úhlopříčce 32", 40" a 46" (80, 102 a 116 cm) a právě přicházejí do obchodů.

[Tiskové materiály Sharp.]