časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Panasonic znovu otevře webovou akademii – WAPIC 2

Panasonic Electric Works Europe AG | www.panasonic-electric-works.cz

Seriál technických on-line seminářů pro velký zájem pokračuje

V rámci průmyslové divize firmy Panasonic byly dříve jednotlivé výrobkové skupiny (např. elektronické součástky, senzory, svařovací roboty, osazovací automaty, řídicí systémy apod.) zastoupeny různými prodejními kanály. Panasonic postupně tyto produktové skupiny slučuje do jednoho širokého portfolia a všechny s průmyslem související aktivity budou v blízké budoucnosti zastřešeny značkou Panasonic Industry. Novým produktovým skupinám, jednotlivým produktům a klíčovým projektům se bude věnovat WAPIC 2 (Webová Akademie Panasonic Industry Czech).

Seriál on-line seminářů naplánovaný na jarní měsíce představí klíčovou část portfolia. Všechny informace budou k dispozici na našich webových stránkách a každý se může přihlásit k tématu, které ho bude zajímat. Bude zde dostatek prostoru představit Panasonic Industry jako inovativní společnost poskytující kvalitní produkty i služby pro široké spektrum průmyslových oborů.

https://www.panasonic-electric-works.com/cz/webova-akademie-panasonic.htm

Vždy v půlhodinovém vstupu se budeme věnovat konkrétnímu tématu. Na konci bude dostatek času na otázky a odpovědi. Více informací je k dispozici na našich stránkách. Můžete nám poslat e-mail nebo zavolat a my vás budeme informovat o konkrétních termínech a tématech s dostatečným předstihem.

Registrujte se, prosím, na konkrétní seminář prostřednictvím e-mailu: info.pewczs@eu.panasonic.com

Panasonic Electric Works Europe AG, organizační složka
http://www.panasonic-electric-works.cz

Kontakt pro získání dalších informací:
Luděk Barták, e-mail: ludek.bartak@eu.panasonic.com