časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

ORANGE – rozběh elektromotorů a výkonové aplikace Lovato

|

číslo 3/2006

ORANGE – rozběh elektromotorů a výkonové aplikace Lovato

Ing. Jiří Kůs, LOVATO, s. r. o.

ORANGE jsou motorové spouštěče do 32 A v modulu 45 mm (50 kA), nové stykače šířky 45 mm do 38 A (18,5 kW). ORANGE jsou pouze dvě rozměrové velikosti stykačů do 38 A (18,5 kW). Stykače ORANGE standardně mají cívky se čtyřmi svorkami a pouze jednu rozměrovou velikost tepelného relé (do 38 A). ORANGE také nabízí kompaktní sestavy reverzačních stykačů a stykačů pro přepínání sítí.

Lovato představí na veletrhu AMPER 2006 poprvé v České republice zcela novou kompletní řadu stykačů, tepelných relé a motorových spouštěčů s příslušenstvím, včetně unikátního systému spojek pro rychlou montáž. Nová řada je navíc plně kompatibilní s příslušenstvím předchozí stykačové řady. Zůstává i typové označení BF.

Obr. 1.

Maximální spolehlivost a bezpečnost, to je ORANGE – oranžová.

LOVATO Electric představuje nový ucelený systém pro rozběh elektromotorů a výkonové aplikace, který využívá pokročilou technologii elektromechanických komponent, jako jsou např. samočisticí kontakty, laserový popis přístroje (namísto archaických papírových štítků), rychlý způsob rozebrání stykače patentovaný Lovatem atd.

Působivost designu nového systému podtrhují modulární krytky stykačů a tepelných relé, které dotvářejí dojem jednoho funkčního celku.

Lovato ORANGE zjednodušuje a zrychluje montáž stykačů s využitím speciální řady spojek a příslušenství.

Stykače ORANGE mají ambice být jednou z nejkompaktnějších a nejvýkonnějších řad stykačů třetího tisíciletí. Stačí porovnat jejich velikost a výkon s obdobnými produkty konkurence.

Další informace mohou zájemci získat na adrese:

LOVATO, spol. s r. o.
Za Nádražím 1735
397 01 Písek
tel.: 382 265 482
fax: 382 265 526
www.lovato.cz