časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Opakovaně použitelné čisticí utěrky pro průmysl, řemesla a dokonalou čistotu

MEWA Textil-Service, s. r. o. | www.mewa.cz

Dodáváním opakovaně použitelných čisticích utěrek s hygienickým certifikátem pomáhá MEWA jako poskytovatel služeb společnostem v průmyslu nebo obchodu k jednodušší práci, správnému fungování strojů a k jejich údržbě. Pro podniky znamená využívání opakovaně použitelných čisticích utěrek úsporu času i nákladů. V neposlední řadě se tím také zlepšuje image firmy.

MEWA doporučuje službu, která přispívá ke snižování produkce odpadu. Jde o opakovatelně použitelné čisticí utěrky v systému pronájmu. Uplatnění najdou v různých odvětvích a společnostech. K dispozici jsou textilní utěrky na hrubé znečištění, jako oleje, tuky, barvy nebo rozpouštědla, k dispozici jsou také varianty pro jemné čištění povrchů ve vysoce citlivých pracovních oblastech. Tkané utěrky se využívají v průmyslu, v autoservisech nebo řemeslných podnicích. Čisté jsou dodávány v uzavřené nádobě SaCon, znečištěné si převezmou servisní řidiči a odvezou je zpět do závodů MEWA, kde jsou před opětovným použitím ekologicky vyprány. Také u zákazníka jsou utěrky uschované v těchto prostorově úsporných, uzavíratelných a certifikovaných bezpečnostních kontejnerech.

Čisticí utěrky MEWA v praktickém systému pronájmu udržují čistotu v průmyslových a řemeslných podnicích, na rozdíl od jednorázových ale nezatěžují životní prostředí.


 

MEWA Textil-Service, s. r. o., K Bílému vrchu 2946/2, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice,
tel.: +420 296 335 821, www.mewa.cz