časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

One Philips

|

Společnost Royal Philips Electronics (NYSE: PHG, AEX: PHI), vedoucí společnost v oblastech péče o zdraví a životního stylu, představila na tiskové konferenci s názvem One Philips, která se konala 1. dubna 2010, novinky pro letošní rok. Na tomto výročním setkání s novináři prezentovala firma své výsledky za loňský rok, naznačila plány dalšího rozvoje v globálním i lokálním měřítku a prezentovala cíle a novinky z oblasti zdraví a životního stylu.
 
V oblasti životního stylu spotřebitelů představil Philips mnoho novinek pro rok 2010, které vynikají designem a použitými technologiemi. Sektor osvětlení prezentoval komplexní sortiment světelných zdrojů a svítidel na bázi LED technologie. Velkou výzvou je také osvětlení pro města, sportovní zařízení, domácnosti nebo kanceláře. Jednou z nejdůležitějších novinek letošního roku je zcela jistě unikátní platforma LEDGINE, která je založena na vyměnitelných modulech LED s optikou zvyšující uniformitu osvětlení oproti současným řešením s diskrétními zdroji LED. V oblasti zdravotní péče je společnost Philips světovou jedničkou na trhu s kardiovaskulárními přístroji, defibrilátory a přístroji pro intenzivní péči.
 
Zvláštní pozornost byla tentokrát věnována také inteligentnímu zařízení pro spánkovou terapii k léčbě běžné spánkové poruchy – obstrukční spánkové apnoe. Toto zařízení zjednodušuje pacientovu léčbu tím, že ho monitoruje a samo pozná, kdy je třeba léčbu upravit.

[Tiskové materiály Philips.]