časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Odborné semináře OEZ – novinky kam se podíváte!

|

Odborné semináře OEZ jsou již tradiční formou, kterou firma informuje o novinkách v sortimentu přístrojů uváděných na trh. Tisícům projektantů, energetiků, elektromontérů, revizních techniků a dalších odborníků OEZ tímto způsobem předává nové poznatky týkající se jištění v oblasti rozvodů nízkého napětí. V letošním roce získají účastníci semináře informace o novinkách v pojistkovém programu Varius, v řadě kompaktních jističů Modeion, modulárních přístrojů Minia, budou seznámeni s další verzí programu Sichr 9. Neopomeneme představit ani úplnou novinku v našem produktovém portfoliu – přístroje pro spínání a ovládání Conteo. Již tradičně je nedílnou součástí seminářů rozsáhlá expozice produktů OEZ. Cílem OEZ je umožnit účast na seminářích co největší skupině elektrotechnických odborníků. Semináře jsou proto bezplatné a jsou též zařazeny do projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT.
 
Nový ročník seminářů se odehraje v únoru a březnu 2009 ve dvanácti prezentacích v jedenácti městech České republiky. Znovu tak naplňujeme slogan „Jedeme k Vám“. Registrovat na Semináře 2009 se lze nejsnadněji a nejrychleji prostřednictvím webových stránek http://www.oez.cz/. Pro přihlášení můžete využít i níže uvedených kontaktů. Vzhledem k omezené kapacitě sálů a tradičně velkému zájmu veřejnosti se přihlaste nejpozději 14 dnů před termínem Vámi vybraného semináře. Prezence proběhne vždy od 8.00 do 9.00 hodin, předpokládaný časový rozsah semináře je od 9.00 do 13.00 hodin. Občerstvení o přestávkách je zajištěno.
 

Témata přednášek

  • přístroje pro spínání a ovládání Conteo a jejich použití (představení nové produktové řady),
  • novinky v pojistkovém programu Varius, charakteristiky pojistek a jejich užití, výběr pojistek pro praktické aplikace,
  • modulární přístroje Minia a jejich praktické aplikace,
  • novinky v řadě kompaktních jističů Modeion, používání a výběr nadproudových spouští,
  • novinky v programu Sichr 9 – jištění paralelních kabelů.
Registrace na semináře 2009:
 
Tab. Plán seminářů na únor a březen 2009