časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nový ředitel divize Projekty a energetika Moeller Elektrotechnika

|

číslo 3/2006

Nový ředitel divize Projekty a energetika Moeller Elektrotechnika

Společnost Moeller Elektrotechnika jmenovala Libora Dvořáka, který ve společnosti pracuje od roku 1999, novým ředitelem divize Projekty a energetika. Obr. 1. Společnost Moeller Elektrotechnika od změny vedení očekává úspěšný rozvoj působení této divize v dynamickém prostředí českého trhu v souladu s expanzivní politikou celého koncernu Moeller.

Před nástupem do společnosti Moeller Elektrotechnika pracoval Libor Dvořák jako samostatný projektant pražské společnosti Sudop, kam nastoupil po absolvování FEL Západočeské univerzity v Plzni.

Ve společnosti Moeller začínal na pozici prodejce v divizi Systémů, v letech 2001 a 2002 působil jako manažer exportu pro státy bývalé Jugoslávie. V roce 2002 byl jmenován výkonným ředitelem a později jednatelem společnosti na Ukrajině.

Svou dlouholetou prací ve společnosti prokázal Libor Dvořák nejen odborné znalosti, ale také manažerské schopnosti. Během jeho působení na Ukrajině získala společnost Moeller mnoho zakázek a vybudovala si silné postavení na tamějším trhu. Očekává se, že v nové pozici se Libor Dvořák bude podílet na dalším růstu společnosti v rámci středoevropského regionu.

Více informací zájemci naleznou na: www.moeller.cz, www.xcomfort.com

(tisková zpráva)