časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nová řada ochranných brýlí od 3M

|

Nová řada ochranných brýlí od 3M

Společnost 3M, přední výrobce osobních ochranných prostředků, přichází se zcela novou řadou ochranných brýlí. Tyto nové, lehké ochranné brýle kombinují účinnost, design a pohodlí. Jsou vybaveny velmi pevnými polykarbonátovými zorníky, které poskytují spolehlivou ochranu proti nárazům. Zároveň nabízejí uživatelům vysoký stupeň ochrany, nedeformované vidění a pevné a pohodlné použití podle individuálních požadavků. Měkké konce postranic s nastavitelnou délkou snižují tlak, takže brýle jsou velmi pohodlné i při delším nošení.

Nová řada ochranných brýlí obsahuje čtyři modely (3M 2800, 3M 2810, 3M 2820 a 3M 2840), které se dodávají s mnoha různými variantami zorníků pro použití ve většině průmyslových oborů s různými podmínkami pracovního prostředí. Brýle této nové řady s osvědčením podle normy EN 166:2001 lze používat s dalšími osobními ochrannými prostředky 3M, jako jsou např. filtrační polomasky a prostředky na ochranu sluchu. Kompatibilita osobních ochranných prostředků 3M je nejen výhodou, ale zároveň poskytuje i vysoký stupeň ochrany.

Pro co nejlepší využití nových ochranných brýlí nabízí 3M i ucelenou řadu příslušenství, jako jsou hadřík proti zamlžování 3M 270, šňůrka na krk 3M 271 nebo měkčí a širší tzv. prémiová šňůrka 3M 272 vybavená bezpečnostní pojistkou chránící uživatele před úrazem při zachycení šňůrky strojním zařízením nebo jinými předměty. Dále jsou to různé druhy pouzder na brýle vhodné k ochraně, přenášení a také čištění.

[Tiskové materiály 3M.]

Celý příspěvek lze ve formátu PDF stáhnout zde