časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nenechte si ujít prezentaci strojírenských novinek v Praze

|

ABF, a. s.
 
Motto 8. mezinárodního veletrhu For Industry, který se koná 15. až 17. dubna 2009 v Pražském veletržním areálu Letňany, zní: „Progresivní strojírenské technologie = budoucnost našeho průmyslu“. Právě nyní je dobré myslet na budoucnost a uvědomit si, že účast na veletrhu i jeho návštěva přinášejí četné příležitosti a bezprostřední osobní setkání.
 
Vystavovatelé připravují do svých expozic mnoho novinek a chystají se představit nové průmyslové trendy v oblasti obrábění, tváření, automatizovaných výrobních systémů, technologických pracovišť, nástrojů, metrologie, materiálů, komponent, informačních technologií a dalších navazujících oborů. V tomto příspěvku budou představeny některé zajímavosti z připravovaných expozic, se kterými se návštěvníci budou moci setkat na letošním veletrhu For Industry.
 
Sigmet, spol. s r. o., představí novinky v prodejním programu – technologie pro bioplynové stanice, vysokotlaká plunžrová čerpadla pro pohony hydraulických lisů a vysokotlaké čištění, třívřetenová čerpadla pro vysokotlaké mazací a chladicí systémy a technologie zpracování komunálních odpadů.
 
Letos se na veletrhu představí společnost dataPartner, s. r. o., která se za více než deset let činnosti stala stabilním dodavatelem průmyslových informačních a řídicích systémů a úspěšně dokončila mnoho prestižních zakázek. V rámci projektu Středisko racionalizace využití zdrojů ve výrobě vyvíjí vlastní produkt IS PATRIOT.
 
Tech Con Czech Republic, s. r. o., je součástí Tech Con Group, která je v současnosti významným dodavatelem průmyslové automatizace. V této oblasti má výhradní zastoupení nejen pneumatických prvků firmy CAMOZZI, THK, Rollon, Gimatic, Clippard.
 
DIRA C Industries, s. r. o., nabízí komplexní dodávky průmyslových elektrických topných řešení od zpracování projektu až po jeho samotnou realizaci a předání zákazníkovi, včetně záručního i pozáručního zákaznického servisu, kompletní inženýrské zabezpečení projektů a výrobu průmyslových elektrických topných systémů.
 
Letošní veletrh For Industry bude nepochybně velmi zajímavý svým pojetím i obsahem a jeho návštěvu by si neměli nechat ujít především ti, kteří sledují trendy techniky a technologií v průmyslové oblasti.
 
Bonusem pro návštěvníky bude konání souběžných veletržních akcí, a to:
  • For Surface (veletrh povrchových úprav),
  • For 3P (veletrh obalové techniky),
  • For Waste (veletrh odpadového hospodářství).
Další informace o přípravě veletrhů a doprovodných programech mohou zájemci získat na webových stránkách společnosti: http://www.forindustry.cz