časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Nářadí od Phoenix Contact

|

Společnost Phoenix Contact nabízí komplexní řadu profesionálního ručního nářadí nebo automatického nářadí a měřicích nástrojů. Velmi kvalitní průmyslové nástroje jsou určeny pro veškeré práce při montáži a údržbě rozváděče. Od stříhání a odizolování kabelů a vodičů, přes krimpování nejrůznějších koncovek až k montážnímu nářadí a testování celé rozváděčové skříně. Díky příjemným ergonomickým držadlům z protiskluzového dvousložkového materiálu a 25% snížení potřebné síly umístěním středového čepu minimalizují tyto nástroje únavu i při dlouhodobém používání.
 
Profesionální krimpovací nebo odizolovávací automaty firmy Phoenix Contact jsou vhodné pro rychlé a snadné zpracování vodičů v sériové výrobě. S těmito automaty se ušetří čas i námaha. Automaty slouží buď ke stříhání vodičů, krimpování dutinek a kabelových koncovek, nebo k odizolování vodičů.
 
Pro rychlé, bezpečné a precizní stříhání DIN lišt a kabelových žlabů jsou rovněž v nabídce ruční pákové stříhací nůžky. Všechny standardní DIN lišty lze ustřihnout jediným pohybem na přesně požadovanou délku. Rovněž stříhací nůžky na kabelové žlaby se používají snadno, rychle a s výbornými výsledky.
 
Phoenix Contact, s. r. o.
Dornych 47b, 617 00 Brno
tel.: +420 542 213 401, fax.: +420 542 213 701