časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Na For Elektro za výstavou o možnostech digitální komunikace

|

Mgr. Markéta Macounová,
vedoucí produktového marketingu a PR, ABF, a. s.
 
Přípravy na druhý ročník veletrhu elektrotechniky, osvětlovací techniky a zabezpečovacích systémů For Elektro, který se bude konat ve dnech 22. až 26. září 2009 v Pražském veletržním areálu Letňany, jsou v plném proudu. Svědčí o tom nejen vzrůstající počet vystavovatelů, ale také podoba doprovodného programu. Jedním z nich bude i výstava nazvaná For Digital Signage.
 
Spojení veletrhu For Elektro, který se koná v rámci mezinárodního stavebního veletrhu For Arch, a této výstavy je záměrné a přirozené, protože právě stavební průmysl rozhoduje o nasazení moderních digitálních prostředků komunikace. Při řešení nových návrhů a při realizaci nebo renovaci komerčních objektů, školských a společenských zařízení je nutné v současné době myslet také na instalace zařízení pro digitální komunikaci, bez kterých se v blízké budoucnosti neobejdeme.
Návštěvníci výstavy, jako jsou architekti, stavitelé, investoři a široká odborná i laická veřejnost, tak budou mít jedinečnou možnost blíže se seznámit s novými možnostmi digitální komunikace a jejím nasazením a umístěním do objektů. Výstava For Digital Signage 2009 předvede stavebníkům a architektům komunikační, informační a propagační technologie digitálního věku, seznámí je s postupy při realizaci lokálních i územně rozsáhlých sítí digitálních zobrazovačů, audio a interaktivní techniky. Také prozradí, co vysílat, jak optimalizovat obsah a zajistit rychlou návratnost investic.
 
Součástí výstavní plochy For Digital Signage 2009 bude multimediální konferenční místnost, kde budou probíhat odborné přednášky týkající se jednotlivých problematik digital signage.
 
Další informace na: www.abf.cz