časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Moeller získal ocenění Firma Kraje Praha

|

číslo 7/2006

Moeller získal ocenění Firma Kraje Praha

Obr. 1.

Společnost Moeller Elektrotechnika s. r. o., výrobce přístrojů pro domovní a průmyslové instalace a přístrojů pro distribuci elektrické energie, získala ocenění Firma (#1) kraje ročník 2006 v kraji Praha. Diplom převzali zástupci společnosti na slavnostním večeru projektu Mosty. Ten soutěž Firma (#1) kraje organizuje s cílem podpořit sounáležitost firem s krajem, v němž podnikají. Na druhém místě se v Kraji Praha umístil Královský pivovar Krušovice, třetí místo získala společnost DeltaX.

Jak uvedl marketingový manažer společnosti Jiří Šesták, přestože výrobní závod Moeller Elektrotechnika je umístěn v Suchdole nad Lužnicí, sídlo společnosti je v Praze a na jejím území vyvíjí i mnoho aktivit. Je potěšující, že společnost je v České republice známa nejen svými kvalitními výrobky, ale i dalšími aktivitami, mezi které patří sponzorování extraligového hokejového klubu HC Moeller Pardubice i charitativní činnost.

Výsledky soutěže Firma (#1) kraje byly vyhlášeny v prostorách golfového klubu Golf Resort Konopiště. Předávání cen předcházela odborná konference, kde byly na příkladech úspěšných podniků představeny formy zajištění vyšší efektivity práce, úspor nákladů a hledání nových příležitostí na trhu.

Více informací zájemci naleznou na www.moeller.cz, www.xcomfort.cz