časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Moeller udržuje pod kontrolou elektřinu v novém ústředí ČSOB

|

Moeller udržuje pod kontrolou elektřinu v novém ústředí ČSOB

Společnost Moeller Elektrotechnika, výrobce elektroinstalačních přístrojů pro domovní a průmyslové použití významným dílem přispěla k vybudování prostor nového ústředí Československé obchodní banky v Praze 5, Radlicích. Moeller prokázal komplexnost a rychlost svých řešení. Při stavbě moderní kancelářské budovy se zhostil role dodavatele elektrotechnických systémů pro zajištění rozvodů elektrické energie včetně rozváděčů vysokého napětí.

Dodávky přístrojů do rozvodných sítí v novém ústředí ČSOB probíhaly od května do října roku 2006 a společnost Moeller na nich úzce spolupracovala s několika významnými elektroinstalačními společnostmi a partnery z oblasti výroby rozváděčů. Rozvodny elektrické energie v budově ústředí ČSOB využívají špičkové rozváděčové skříně xEnergy od společnosti Moeller a také přístroje, které odpovídají nejen českým oborovým normám, ale také vysokým nárokům zákazníka na flexibilitu, výkon a spolehlivost celého rozvodného systému.

Budova nového ústředí ČSOB je nástrojem k dosažení optimálního pracovního prostředí a jeho prostřednictvím i optimální pohody. Je nástrojem pro dobré fungování banky. Změní-li se představy a požadavky na pracovní prostředí, musí to budova umět absorbovat, musí se umět přizpůsobovat a měnit, musí žít se svými uživateli. Právě minimální fixací vnitřního uspořádání bude objekt nového ústředí ČSOB výjimečný.

Celý příspěvek lze ve formátu PDF stáhnout zde