časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Mezinárodní veletrh AQUA-THERM INTERNATIONAL PRAHA 2004

|

číslo 11/2004

zprávy

Mezinárodní veletrh AQUA-THERM INTERNATIONAL PRAHA 2004

Již jedenáctý ročník Mezinárodního odborného veletrhu vytápění, větrání, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky AQUA-THERM INTERNATIONAL PRAHA se bude konat na Výstavišti v Praze-Holešovicích ve dnech 23. až 27. listopadu 2004. Pořádá jej pražská agentura Progres Partners Advertising, spol. s r. o., v licenci veletržní správy Reed Mense Sien, pod záštitou Ministerstva životního prostředí ČR, Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Hospodářské komory ČR, Hospodářské komory hl. m. Prahy a s odbornou garancí Svazu podnikatelů v oboru technických zařízení ČR a Asociace odborných velkoobchodů.

Veletrhy AQUA-THERM INTERNATIONAL se pořádají již v deseti evropských městech. V Praze se stal největším ve svém oboru a svým rozsahem i významem předstihuje podobně zaměřené akce nejen u nás, ale i v okolních zemích. I letos, v roce vstupu České republiky do Evropské unie, se stane renomovaným mezinárodním fórem odborníků, kteří představí potenciálním zájemcům nejnovější výrobky a technologie z oboru technických zařízení budov (TZB), včetně systémů ochrany životního prostředí.

Přestože v posledních letech, vlivem celosvětového útlumu veletržního dění, došlo k některým změnám i v pořádání veletrhů AQUA-THERM, na významu pražského veletrhu to nic neubralo. To ostatně dokazuje i loňský jubilejní ročník. Veletrh v roce 2003 zcela zaplnil pražské Výstaviště a strhl na sebe pozornost všech, kteří v oboru TZB pracují či se o tuto problematiku zajímají. Představilo se zde 454 vystavovatelů, přičemž každý šestý vystavovatel byl ze zahraničí.

Veletrh AQUA-THERM PRAHA letos vstupuje do druhého desetiletí své existence. Organizátoři věří, že bude alespoň tak úspěšné jako to první. Současný bouřlivý vývoj prezentovaných oborů je předpokladem dalšího rozvoje veletrhu a nabízí možnosti k realizaci tohoto záměru. AQUA-THERM je veletrhem především odborníků; právě o ně mají vystavovatelé největší zájem. Toho letošního se zúčastní více než 450 přímých vystavovatelů a rovněž další spoluvystavovatelé, kteří se svými exponáty obsadí opět celou užitnou výstavní plochu. Potěšitelný je také zvýšený zájem z Turecka – poprvé se v kolektivní expozici na ploše 310 m2 představí devět firem. Přibývá také vystavovatelů z Německa a Itálie. Nomenklatura zůstává téměř nezměněna. Je zaměřena na hlavní obory TZB: zdroje tepla a odvod spalin; rozvody, armatury, regulace, měření a služby pro dálkové sítě, místní sítě a přípojky; vytápění, potrubní rozvody, armatury, regulace a měření v budovách; čerpadla, dmychadla, kompresory, ventilátory; klimatizace, větrání, čištění, odsávání, sušení vzduchu a plynu; chlazení; zdravotní technika a zařizovací předměty; izolace; montážní, servisní a provozní služby, nářadí a příslušenství, bezpečnost práce; ekologické, ekonomické a úsporné využití energie; sauny, bazény, solária; informatika a poradenství pro podnikatele a veřejnost.

Z každoročně vystavujících a nejznámějších firem se představí: ABB Messtechnik, ABB Elektro Praga, Ahlborn měřicí a regulační technika, Brigon Messtechnik, ČKD Praha DIZ, Ekoplastik, Grundfoss, Honeywell, Metra Šumperk, Narex, Novoplast, Pražská energetika, Regulus, Sauter Automation, Siemens, Stiebel Eltron, Tatramat, Thermosolar, ZPA Ekoreg a mnozí další. Do doprovodného programu je zařazena mimo jiné také ukázka nízkoenergetického domu.

Návštěvní hodiny: denně od 10 do 18 hodin, poslední den veletrhu od 10 do 16 hodin.

Další informace u pořadatele veletrhu:
Progres Partners Advertising, spol. s r. o.
Opletalova 55
110 00 Praha 1
tel.: 224 234 274
fax: 224 235 033
e-mail: info@ppa.cz
http://www.ppa.cz