časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Měřicí technika pro kontrolu jakosti

|

číslo 1/2004

zprávy

Měřicí technika pro kontrolu jakosti
13. mezinárodní seminář 24. a 25. února 2004 v Plzni

Cílem semináře je seznámit jeho účastníky s moderními měřicími přístroji a měřicími metodami, používanými ve strojírenství, elektrotechnice, metalurgii, v opravárenských a dalších průmyslových organizacích při kontrole jakosti výrobků a výrobních procesů. V programu semináře budou také přednášky význačných odborníků o změnách právních metrologických norem a předpisů v souvislosti se vstupem ČR do EU, komentáře k ČSN EN ISO 9001, popř. navazujícím normám a informace o nových normách vztahujících se ke geometrických tolerancím, popř. úchylkám a drsnosti povrchu.

Seminář je spojen s rozsáhlou výstavnou měřicí kontrolní a zkušební techniky pro měření délek a navazujících veličin, negeometrických veličin, pro zkoušky materiálu, systémy pro řízení a kontrolu technologických procesů, informační systémy metrologie a řízení jakosti, pro kalibraci měřidel.

Motto výstavy: Touch The Future

Seminář je určen pro pracovníky útvarů řízení jakosti, technické kontroly a metrologie, zkušební techniky, technology, konstruktéry měřicích přípravků a vývojové pracovníky, dále učitele vysokých a středních škol příslušného zaměření.

Bližší informace o 13. mezinárodním semináři Měřicí technika pro kontrolu jakosti poskytne sekretariát ČMS (paní Ivana Vidimová):


tel./fax: 221 082 254
e-mail: cms-zk@csvts.cz
nebo přímo na adrese: Česká metrologická společnost, Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1.

Úplná nabídka odborných akcí ČM je na internetové adresa ČMS: www.csvts.cz/cms