časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

MB Cap – spolehlivé vyrovnání napájení 24 V DC

|

Vyrovnávací modul MB Cap řeší spolehlivě a ekonomicky krátkodobé výpadky nebo poklesy napětí. Předchází tak negativním následkům – znovunajíždění strojů a zařízení, opakované konfigurace systémů, likvidace zmetků a zbytečné výpadky a odstávky. Investice do zajištění napájení vyrovnávacím modulem MB Cap se tak rychle vrací.
 
Vyrovnávací modul MB Cap optimálně komunikuje s okolním zařízením, a proto je možné jej snadno integrovat do již existujících i nově navrhovaných systémů napájení na úrovni 24 V DC.
 
Moduly MB Cap lze v libovolném množství paralelně zapojovat a docílit tak vyrovnávací dobu delší než 200 ms (při trvalém odběru 20 A /24 V DC). Bez dalších zařízení a instalace vedení lze napájené spotřebiče rozdělit na zajištěné a nezajištěné zóny 24 V DC, resp. pro rozsah napětí 22,5 až 30 V DC.
 
Při plánových odstávkách zařízení lze modul MB Cap externě přepnout do tzv. inhibit módu (vybití a interní oddělení kapacitních prvků).
 
Modul MB Cap stává měřítkem zajištění napájení v oblasti 24 V DC - malá zástavbová šířka, bezúdržbový provoz, jednoznačná signalizace stavu modulu a aplikačně optimalizované provozní módy.
 
Murrelektronik CZ, spol. s r. o.
tel.: 377 233 935