časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Jak vyřešit tepelnou pohodu domova

|

Trendy v oblasti vytápění, klimatizace, regulace a ekologické techniky, jakož i poradenství v otázkách úspor nákladů na energie budou prezentovány na veletrhu Aqua-therm Praha, který se bude konat na pražském výstavišti v Holešovicích ve dnech od 20. až 24. listopadu 2007.
Rostoucí ceny energií a na ně reagující rozmach nových technologií v oblasti energeticky úsporných zařízení nutí spotřebitele k vyhledávání a vyhodnocování novinek a informací při nákupu zboží. Opravdový problém řeší ti, kteří se rozhodnou postavit dům nebo zmodernizovat bydlení a zodpovědně přistupují k výběru správného topení, popř. k výrobě elektřiny, měřičům spotřeby či stále populárnější klimatizaci. Pojmy jako tepelné čerpadlo, solární kolektor, inteligentní budovy nebo pasivní domy se stále častěji dostávají do běžného slovníku, ale málokdo jim přesně rozumí. Jednu z ideálních možností, jak načerpat komplexní informace a zároveň porovnat nabídku na českém trhu „pod jednou střechou“, nabízí návštěva pražského veletrhu Aqua-therm, který je reprezentativní přehlídkou firem z oblasti vytápění, klimatizace, měření, regulace a ekologie.
Veletrh Aqua-therm každoročně láká nejen odborníky z řad projektantů, montážních a stavebních firem, ale i laické návštěvníky, kteří v příjemné atmosféře veletržních expozic mohou srovnávat výrobky téměř všech firem na našem trhu a nechat si odborně poradit při výběru nejvhodnějšího kotle, klimatizace, tepelného čerpadla, otopných těles atd. Navíc mohou bezplatně získat objektivní informace a rady díky bezplatnému poradenství poskytovanému odborníky z oborových sdružení a cechů.
Vystavující firmy uspokojí i všechny zájemce o alternativní způsoby výroby energie – část produkce takřka všech významných výrobců je věnována ekologickému programu. Pro vážné zájemce jsou připraveny semináře, např. i z oblasti nízkoenergetické výstavby. Tyto semináře se konají přímo v prostorách výstaviště a jsou přístupné zdarma. Součástí veletrhu je i přehlídka firem nabízejících produkty pro nízkoenergetickou výstavbu. Své výrobky naleznou na veletrhu Aqua-therm i ti zákazníci, kteří mají vysoké požadavky na design a estetiku. Na zájemce se těší na čtyři sta vystavovatelů, proto lze návštěvníkům doporučit, aby si na tento veletrh vyčlenili patřičně dlouhou dobu.
Pořadatelem mezinárodního veletrhu Aqua-therm je tradičně reklamní agentura Progres Partners Advertising, s. r. o. (www.ppa.cz).
Veletržní haly jsou otevřeny v úterý až pátek od 10.00 do 18.00 hodin (v sobotu se brány uzavírají již v 16.00 h).
Poukaz na zlevněnou vstupenku a další informace mohou zájemci získat na adrese: http://www.tzb-info.cz