časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

IT + Electronics v Norimberku

|

IT + Electronics v Norimberku

V posledních deseti letech se veletržní centrum Norimberk stalo jedním z nejdůležitějších kontaktních míst světa informačních technologií a elektroniky. Vysoce specializované mezinárodní veletrhy IT + Electronics přilákají do Norimberku každý rok okolo 90 000 návštěvníků z řad odborníků a více než 3 000 vystavovatelů. Pro tento typ a místo veletrhu jsou charakteristické mezinárodní špičkové akce a doprovodné výstavy jako Embedded world nebo SPS/IPC/DRIVES.

Obr. 1.

Místo gigantické podívané nabízejí odborné veletrhy IT + Electronics koncentrovaný pohled na důležité prvky. Přehledná struktura umožňuje zaměřit se na detaily. Experti oceňují vzájemné diskuse. To vyvolává kladný ohlas vystavovatelů i návštěvníků.

Veletržní rok 2006/2007 je v Norimberku veletrhy IT + Electronics doslova nabitý. Sezonu zahájil v listopadu 2006 CRMexpo, následovaly Exponet a SPS/IPC/DRIVES.

Po novém roce se budou konat tyto akce:

Embedded world

Termín: 13. až 15. února 2007
492 vystavovatelů z 27 zemí představí nabídku technologií embedded: hardware, software, tools a služby. Třebaže tyto technologie nacházejí využití i v PDA, nebo dokonce ve fotbale, hlavní roli hrají v automobilech. Ovlivňují např. napínání pásů nebo navigační systém, pomáhají při parkování a zasahují i do ABS a dalších systémů. Téma automobil proto bylo a je hlavní součástí konference Embedded world

SMT/HYBRID/PACKAGING

Termín: 24. až 26 dubna 2007
Mezinárodní odborný veletrh a kongres věnovaný systémové integraci v mikroelektronice, jehož ústřední myšlenkou je design a technologie pro destičky s plošnými spoji pro velký proud.

SENSOR + TEST 2007

Termín: 22. až 24. května 2007
Třináctý mezinárodní veletrh pro senzoriku, měřicí a kontrolní elektroniku s doprovodnými kongresy se bude konat souběžně s veletrhem PCIM Europe 2007. Hlavními tématy budou: technika pro měření průtoku, mikroakustická čidla, zpracování informací v čidlech, čidla tolerující závady a další.

PCIM Europe 2007

Termín: 22. až 24. květen 2007
Mezinárodní odborný veletrh a konference pro výkonovou elektroniku, techniku pohonu a power quality bude probíhat souběžně s veletrhem SENSOR + TEST 2007. Témata výstavy PCIM zahrnují výkonové polovodiče, konstrukční prvky, čidla, systém managementu pro oblast energetiky a další.

Další informace na: www.nuernbergmesse.de/presse