časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Internetový informační systém pro elektrotechniky (iiSEL®) nově

|

číslo 5/2005

Internetový informační systém pro elektrotechniky (iiSEL®) nově

Na mezinárodním veletrhu AMPER 2005 byl odborné veřejnosti poprvé představen nový internetový systém firmy IN-EL, spol. s r. o. Internetové stránky www.in-el.cz a www.iisel.com jsou po úpravě v současné době plně funkční.

Prezentované informace se opírají o ustanovení platných technických norem a legislativních předpisů. Přidáním nových funkcí pro vyhledávání, a to jednak podle klíčových slov, jednak podle odborných termínů (funkce „HLEDÁNÍ„), se zlepší orientace.

I nadále jsou webové stránky rozděleny na veřejně přístupnou a zákaznickou část. Do zákaznické části, což je internetový informační systém pro elektrotechniky (iiSEL®) a internetový informační servis pro elektrotechniky (Diskusní fórum), mají a budou mít přístup pouze majitelé přístupového hesla. Ceny i případné slevy zůstávají stejné jako v minulém roce.

Jiné přístupové heslo, které odpovídá stávajícím standardům, je rovněž u funkce „OBCHOD„, pomocí níž je možné objednat kteroukoliv z nabízených publikací i další produkty. Zejména stávající zákazníci – majitelé přístupového hesla – uvítají možnost vytisknout si jednodušeji kterýkoliv soubor (funkce „VERZE PRO TISK„) v pravém horním rohu každého souboru.

Novinkou je možnost prezentovat se v Katalogu firem – svoji prezentaci si každý zákazník může po přidělení přístupového hesla zřídit sám a sám ji může v době jeho platnosti doplňovat či aktualizovat. Forma prezentace je připravena tak, aby údaje v ní obsažené vypovídaly o místě (teritoriu) a činnosti firmy. Firma může též uvést, jaké má pro tuto činnost předpoklady (např. odbornou způsobilost, včetně standardů ISO, certifikátů apod.). Katalog obsahuje pouze ty firmy (včetně živnostníků), které si zakoupily přístupové heslo k internetovému informačnímu systému firmy IN-EL pro elektrotechniky.

Firma IN-EL poskytuje informační a poradenský servis, kde pomáhá zákazníkům řešit problémy praxe.