časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Informace o veletrzích

|

číslo 8-9/2005

Informace o veletrzích

Úspěšné mezinárodní veletrhy sběratelství

Již osmý mezinárodní veletrh SBĚRATEL 2005 a s ním souběžný druhý ročník veletrhu ANTIKVARIÁT PRAHA 2005 se konaly ve dnech 16. až 18. září t. r. v levém křídle Průmyslového paláce Výstaviště v Praze Holešovicích na celkové užitné výstavní ploše asi 5 000 m2.

Stále úspěšnější veletrh SBĚRATEL organizuje zkušený tým pracovníků agentury Progres Partners Advertising spol. s r. o. pod záštitou České numismatické společnosti, České pošty a Svazu českých filatelistů. Je největším sběratelským veletrhem ve střední a východní Evropě. Jeho úroveň je srovnatelná s ostatními zavedenými veletrhy. Pozoruhodné je, že téměř třetina návštěvníků jsou technici z nejrůznějších oborů.

Unikátní veletrh knih, starých tisků a grafiky ANTIKVARIÁT PRAHA 2005 se konal ve stejné hale jako SBĚRATEL, avšak opticky oddělený, s jiným uspořádáním stánků a jinou grafikou.

Návštěvníky očekávala rozsáhlá nabídka hodnotných českých i cizojazyčných knih, gramofonových desek, CD-ROM, starých pohlednic, grafiky, map, atlasů, průvodců, učebnic, odborných knih a mnohého dalšího.

Veletrh průmyslové automatizace SMART

Rakouská pobočka mezinárodní veletržní společnosti Reed Exhibitions Messe Salzburg pořádá ve dnech 5. až 7. října 2005 v Design Centru v Linci již čtvrtý odborný veletrh průmyslové automatizace SMART AUTOMATION AUSTRIA 2005.

Na plně obsazené užitné výstavní ploše výstaviště větší než 5 000 m2 nabídne návštěvníkům z průmyslových a výrobních podniků široký přehled nejnovějších řešení a systémů z výstavby investičních celků, novou techniku hnacích ústrojí, robotiku, montážní a manipulační techniku, inženýrink, plánování výroby, řízení procesů, ovládací techniku, programovatelné řízení, sběrnicové systémy, komponenty senzoriky, identifikaci, zpracování obrazu a automatizační software. Současně s veletrhem probíhá v Kongresovém sále každodenní doprovodný program. Veletrh SMART bude počínaje letošním rokem pořádán ve dvouletém cyklu, tj. každý lichý rok.

Další informace mohou zájemci získat na internetové adrese www.smart-automation.at nebo přímo u zástupce Reed Exhibitions v ČR na adrese:

Progres Partners Advertising spol. s r. o.
Opletalova 55
110 00 Praha 1
tel.: 224 236 506
fax: 224 218 312
e-mail: info@ppa.cz

(vc)