časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Industry Expo Bratislava

|

Mezinárodní veletrh průmyslových technologií, materiálů a zařízení
Výstavní centrum Incheba Expo Bratislava
 
Druhý ročník veletrhu tematicky zaměřeného na strojírenství, hutnictví a prostředky pro těžbu surovin a materiálů, energetiku, elektrotechniku a komunikace se uskutečnil 20. až 22. února 2008.
 
Veletrh se představovanými produkty zaměřoval na chemický průmysl, plynárenství, energetiku, vodní hospodářství, ekologii, potravinářskou prvovýrobu, dopravu a logistiku.
 
K jeho kvalitě nesporně přispěly nově vybudované haly výstavnického komplexu Expo Incheba, nedaleko centra Bratislavy. Mezinárodní veletrh Industry Expo se stal příležitostí pro vystavovatele z uvedených průmyslových a obchodních odvětví prezentovat nové technologie a inovace. Na ploše více než 2 500 m2 představilo 106 vystavovatelů ze Slovenska, České republiky, Německa, Turecka, Rakouska a Polska nejnovější trendy a tendence v oblasti strojírenství, elektrotechniky, obráběcích strojů, chemie a biotechnologie.
 
Kromě představení nejnovějších technologií ve strojírenství, hutnictví, energetice a chemii byl pro návštěvníky připraven kvalitní odborný doprovodný program s množstvím zajímavých konferencí, přednášek a seminářů. Druhý ročník přinesl několik novinek a zajímavých projektů. Například Trenčianska univerzita A. Dubčeka v Trenčíně organizovala konferenci s názvem Vzdělání = budoucnost Slovenska. Proběhlo také první mezinárodní finále technické soutěže mladých elektrotechniků nebo mezinárodní konference Chémia 2008.
 
Veletrh Industry Expo se stal místem setkání současné vědy a praktických výsledků v průmyslu. Byl také dobrým příspěvkem pro ty, koho zajímá, jak bude vypadat budoucnost po stránce moderní techniky industrializované společnosti.
 
Více informací o veletrhu Industry Expo i dalších akcích: www.incheba.sk
 
(redakce Elektro, účastník veletrhu Industry Expo)
 
Obr. 1. Veletrh Industry Expo se stal místem setkání současné vědy a praktických výsledků v průmyslu
Obr. 2. Slavnostní zahájení a vyhlášení výsledků doprovodných odborných soutěží se uskutečnilo v Expo Clubu první večer konání veletrhu
Obr. 3. Hlavní hala moderního výstaviště Incheba Expo Bratislava