časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

IN-EL pořádá zkoušky a přezkušování elektrotechniků

|

číslo 12/2006

IN-EL pořádá zkoušky a přezkušování elektrotechniků

Od září 2006 pořádá firma IN-EL každé druhé a čtvrté pondělí v měsíci vždy od 14.00 hodin (po dohodě i v jiném termínu a čase) v sídle firmy (v případě více zájemců z jedné firmy po dohodě s objednatelem i na jiném místě) zkoušky a přezkušování elektrotechniků podle § 5, 6, 7, 8, 10 a 11 odst. 3 vyhlášky č. 50/1978 Sb.

Pro přípravu na zkoušky nebo přezkoušení pořádá pro zájemce přípravný kurs a několik variant školení, a to v Praze 9 – Vinoři.

Jednodenní školení probíhají vždy v den zkoušek od 8.00 hodin. Přípravné kursy, vícedenní a strukturovaná školení obvykle probíhají v průběhu prvního a třetího týdne v měsíci.

Elektrotechnici, kteří získají u firmy IN-EL osvědčení o odborné způsobilosti v elektrotechnice nebo zápis o zkoušce, popř. se jen zúčastní kursu a/nebo školení, budou mít po dobu tří let slevu ve výši 30 % na všechny její produkty, tj. na veškerou literaturu i přístup k iiSEL®.

Další informace, kompletní nabídku včetně ceníku (ceny zahrnují i potřebné studijní materiály) a objednávkového formuláře mohou zájemci získat na:

IN-EL, spol. s r. o.
Lohenická 111
Praha 9 – Vinoř
tel.: 283 092 312
e-mail: info@in-el.cz
http://www.in-el.cz