časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Husqvarna – zkušenost, účelnost a efektivita

|

Společnost Husqvarna připravila 30. března 2010 pro novináře a další pozvané hosty zajímavé i poučné odpoledne v Dendrologické zahradě v Průhonicích. K vidění zde byl široký sortiment výrobků od řetězových pil, přes sekačky až po např. traktory. Jak bezpečně pracovat s řetězovou pilou a jak správně při tom používat ochranné pomůcky, předvedl přítomným opravdový mistr v tomto oboru pan Jaroslav Čech, který na loňském Mistrovství ČR v dřevorubeckých soutěžích velmi úspěšně reprezentoval družstvo Husqvarny, neboť obsadil příčku nejvyšší – první místo.
 
Pořadatelé nic nenechali náhodě, a tak se po odborném výkladu a praktických ukázkách fungování jednotlivých strojů mohli účastníci prezentace sami přesvědčit o kvalitě a propracovanosti do nejmenšího detailu produktů Husqvarna. Kdo měl chuť, mohl si zkusit např. jízdu na zahradním traktoru nebo na velké sekačce s nulovým poloměrem otáčení. O tom, že je nejen snadné řídit takovýto stroj, ale i zábavné, se přesvědčili jak novináři, tak také např. děti školou povinné.
 
Společnost Husqvarna je vedoucí světovou kapacitou ve výrobě sekaček, řetězových pil a nesených benzínových ručních nářadí, jako jsou křovinořezy a vyžínače. Husqvarna patří také mj. k čelním výrobcům řezací techniky a diamantového nářadí pro stavebnictví a průmysl kamene.
 
Společnost má velmi dlouhou tradici a její reputace je založena na zkušenostech, znalostech a porozumění požadavkům uživatelů produktů Husqvarna.
 
Pro společnost Husqvarna je speciální řešení vždy standardním řešením.

(Kl)