časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

HAUPA – kompetence pro inovaci

|

číslo 11/2005

HAUPA – kompetence pro inovaci

Rodinný podnik s velkou základnou kompetentních zaměstnanců a připravený vždy vítězit v konkurenční soutěži na trhu s moderním sortimentem byl založen v roce 1961. Název HAUPA se od té doby stal pojmem a etabloval se v oboru jako značka.

Společnost HAUPA již 44 let vyrábí nástroje pro uživatele v elektrotechnice a elektronice. Během uplynulých let se firma v této oblasti úspěšně rozvíjela a dnes nabízí ve velmi širokém produktovém spektru množství speciálních nástrojů, které odborníkům umožňují rychlejší a kvalitnější práci. První místo přitom zaujímá program bezpečnostního nářadí profesionální úrovně, které splňuje požadavky např. evropské normy EN 60900 Ruční nářadí pro práce pod napětím do 1 000 V AC a do 1 500 V DC.

Obr. 1.

Široký sortiment výrobků HAUPA

Kompletní nabídka společnosti HAUPA nezahrnuje pouze nástroje a nářadí. Velmi podstatným a lze říci i druhým oborem činnosti je výroba produktů z oblasti spojovací techniky kabelů s rozsáhlými možnostmi využití. Díky tomu HAUPA může uspokojit přání všech evropských zákazníků.

Společnost HAUPA, s centrálou v Remscheidu, Německo, vybudovala po celé Evropě širokou síť vlastních poboček, a může tak prostřednictvím distributorů a zástupců v jednotlivých zemích pružně reagovat na požadavky zákazníků přímo v místě – od Kypru až po hranice Číny. Zákazníky společnosti jsou velkoobchody s elektrotechnickým zbožím, které mají k dispozici velký sklad výrobků HAUPA.

Další informace mohou zájemci získat v inzerátu na této straně nebo na adrese:

HAUPA GmbH & Co. KG
Königstraße 165–169
D-42853 Remscheid
tel.: +49 (0)2191 8418–0
fax: +49 (0)2191 8418840
e-mail: sales@haupa.com
internet: www.haupa.com