časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Extraligový hokejový klub z Pardubic mění jméno

|

Společnost Moeller Elektrotechnika, dlouholetý generální partner extraligového týmu HC Moeller Pardubice, zahájila v roce 2008 integraci do struktur svého nového vlastníka, společnosti Eaton Corporation. Nyní, v souladu se začleňováním generálního sponzora pod značku Eaton, mění své jméno i pardubický extraligový klub. Do nové sezóny naskočí hráči již pod názvem HC Eaton Pardubice. Společnost Moeller Elektrotechnika, přední výrobce elektroinstalačních přístrojů pro domovní a průmyslové aplikace, je generálním partnerem východočeského extraligového klubu již od roku 2003. Výsledkem tohoto dlouhodobého a úspěšného partnerství byl mimo jiné i zisk mistrovského titulu v sezóně 2004/2005. Společnost Moeller Elektrotechnika bude v roli generálního partnera pardubického klubu vystupovat na základě platných smluv minimálně další dvě sezóny.
 
„Naše společnost prochází nyní obdobím, kdy – řečeno hokejovou terminologií – oblékáme nový dres,“ vysvětluje Vladislav Náhlík, jednatel společnosti Moeller Elektrotechnika. „Naše produktová portfolia se skvěle doplňují,“ říká Vladislav Náhlík.
„Tímto spojením se společnosti Eaton- Moeller otevírají možnosti oslovení nových zákaznických trhů. Naší snahou je využít synergického efektu a prosazovat celosvětově jednu silnou značku Eaton,“ vysvětluje změnu názvu Moeller na Eaton Vladislav Náhlík.
 
„Spolupráce s pardubickým hokejem je jednou z našich klíčových marketingových aktivit, s jejímiž výsledky jsme opravdu spokojeni,“ vysvětluje Michael Reiner, manažer marketingu a PR společnosti Moeller. „Spojení se silným extraligovým klubem je pro nás dlouhodobě klíčovým nástrojem pro budování značky a neocenitelnou službu nám prokazuje také při komunikaci integrace společností Eaton a Moeller,“ dodává Reiner.
 
Generální manažer pardubického hokejového klubu Zbyněk Kusý k přejmenování z HC Moeller na HC Eaton dodává: „Velmi si vážíme tohoto dlouhodobého a trvalého partnerství a jsme rádi, že společnosti Moeller můžeme s komunikací nového názvu takto pomoci. Věřím, že fanoušci i hokejová veřejnost brzy vezmou nový název HC Eaton Pardubice za své.“