časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Expo-Consult+Service spol. s r. o.

|

číslo 11/2004

zprávy

Expo-Consult+Service spol. s r. o.

Společnost Expo-Consult+Service je veletržní poradenská a reklamní kancelář, která působí jako oficiální zástupce veletržních společností Messe München a Hungexpo Budapest pro Českou republiku. Hlavní činností této agentury je prodej vstupenek a katalogů, zájezdů a ubytování, veletržní servis, návrhy a zpracování expozic „na klíč„. Z nabídky exkluzivních veletrhů, které Expo-Consult+Service nabízí ještě v tomto roce, stojí za zmínku především dva: veletrh SYSTEMS a electronica.

Veletrh SYSTEMS se koná v ideálním podzimním termínu v centru bavorské metropole, která hraje klíčovou roli při setkávání obchodníků ze zemí střední, východní a západní Evropy. Hlavními oborovými tématy jsou softwarové systémy a integrace, telekomunikace a vytváření sítí, bezpečnost informačních technologií, kancelářské a periferní technologie, digitální média a technologie. Zájemce tak zde nalezne know-how a praktické tipy ke všem oborovým tématům. Veletrh je navíc nabit kongresy, odbornými sekcemi a konferencemi (např. 8. INTERNET WORLD CONFERENCE, Communication World Congress 2004, Network Media and Home, IT-Secutity Area, Fórum pro střední stav, Innovation Area, Jobs & Kariéra aj.). Letošního ročníku veletrhu SYSTEMS se zúčastní 1150 vystavovatelů z 25 zemí, k dispozici je výstavní plocha 60 000 m2.

Česká republika se zde opět představí v rámci společné české expozice, kterou organizuje Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR a státní agentura na podporu exportu Czech Trade. Klasifikace veletrhu SYSTEMS jako B2B (business to business) a skutečnost, že je podporován všemi odbornými svazy v Německu, je předpokladem pro úspěšné komerční rozhovory.

Od 9. do 12. listopadu 2004 se bude na mnichovském výstavišti Neue Messe München konat veletrh electronica. Ten bezesporu patří k největším a nejdůležitějším odborným veletrhům na světě pokud jde o elektronické součásti, systémy a růstově silné aplikace. Veletrhu se zúčastní 3 000 vystavovatelů ze 45 zemí na rekordní výstavní ploše 160 000 m2. Vystavovatelé a doprovodné programy budou nabízet nejaktuálnější výrobky a informace z oboru. Očekává se návštěva 100 000 odborníků ze 75 zemí. Nová a jedinečná je v tomto roce informační nabídka veletrhu, která je věnována růstově silným oblastem i přenosu vědomostí. Bude doplněna doprovodnými arénami, fóry a kongresy. Veletrh budou doprovázet také mezinárodní konference Embedded in Munich Conference, Inteligentní Software Management a Wireless Systems. Electronica se uskuteční na nejmodernějším výstavišti na světě (vynikající dopravní spojení, bezbariérový logistický areál, propojené pavilony, maximální pohodlí pro návštěvníka, rozsáhlé parkovací kapacity). Zmíněný veletrh prezentuje celé oborové spektrum, aplikační oblasti s budoucností a podává kompletní přehled o trhu i oboru. Je klasifikován jako B2B, a přitahuje tedy vysoce kvalifikované návštěvníky, z nichž 91 % jsou rozhodující osoby podniků. Electronica se tak stává místem setkání mezinárodní špičky elektronického trhu.

Další informace:
Expo-Consult+Service spol. s r. o.
Příkop 4
604 45 Brno
tel.: 545 176 158
fax: 545 176 159
http://www.expocs.cz