časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

ELMER – software pro projektanty, konstruktéry a revizní techniky

|

číslo 12/2006

ELMER – software pro projektanty, konstruktéry a revizní techniky

Ing. Jiří Meisner, ELMER software s. r. o.

Firma ELMER software s. r. o. již od roku 1994 vyvíjí úspěšný software pro elektrotechniky. Zkušenosti se softwarem ELMER za tuto dobu má více než 2 500 uživatelů. Mnoho spokojených uživatelů uvedeného softwaru je i na Slovensku.

Software SchémataCAD s více než 1 500 uživateli je hlavní produkt firmy ELMER. Jeho hlavní použití je kreslení elektrotechnických schémat – jednopólových, liniových, technologických, schémat rozváděčů a instalačních výkresů. Navíc možnosti softwaru daleko přesahují oblast elektroschémat – tento software lze použít pro technické kreslení univerzálně. Software SchémataCAD je často využíván i pro výkresy technických zařízení budov (TZB), např. pro rozvody plynu nebo topení.

Pro revizní techniky nabízí firma ELMER software EL-Revize. Obsahuje řadu článků norem a rozsáhlý seznam typických závad s jejich odůvodněním. V softwaru je i aktuální seznam všech platných norem, včetně změn a dodatků. Důležitou část softwaru tvoří funkce pro tvorbu revizních zpráv. Z nabídky padesáti připravených tiskopisů lze vyplňováním rychle vytvořit revizní zprávu, atest nebo ceník prací. Software EL-Revize také eviduje spotřebiče, včetně ručního nářadí.

Další informace mohou zájemci získat v inzerátu na této straně nebo na adrese:

ELMER software s. r. o.
Valtická 123
155 21 Praha 5 – Sobín
tel./fax: 220 981 202
mobil: 603 413 864
e-mail: elmer@elmer.cz
http://www.elmer.cz