časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Elektro Expo Bratislava 2009

|

V dňoch 30. 9. až 2. 10. 2009 sa konal v bratislavskej Inchebe prvý samostatný ročník medzinárodného veľtrhu Elektro Expo. Celkom 104 vystavovateľov z krajín Česko, Nemecko, Poľsko, Rakúsko, Taliansko a Slovensko na ploche 5 000 m2 stálo pri položení základného kameňa novej tradície v Bratislave.
 
Nad medzinárodným veľtrhom Elektro Expo prevzalo záštitu Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií Slovenskej republiky, Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky, Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky a Národná diaľničná spoločnosť, a. s.
 
V tovarovej nomenklatúre elektronické prvky a moduly, silnoprúdová elektrotechnika a elektroenergetika, elektroinštalačná technika, elektrotechnické materiály, automatizačná, riadiaca, meracia, regulačná a laboratórna technika, osvetľovacia technika, zabezpečovacia technika a systémová technika budov, rádiokomunikačná a telekomunikačná technika, výpočtová technika a spotrebná elektrotechnika a elektronika bola vypísaná súťaž o najlepší exponát veľtrhu Grand Prix 2009 a Prix 2009.
 
Nasledujúci ročník sa uskutoční v termíne 27. až 29. septembra 2010.

(podle tiskových materiálů Incheba zpracovala redakce Elektro)