časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

ELEGANT – elegance pro Váš interiér

|

číslo 4/2005

ELEGANT – elegance pro Váš interiér

MODERNÍ DESIGN - BAREVNÁ HARMONIE - NEOBVYKLÁ KONSTRUKCE - SPOLEHLIVÁ TECHNIKA

Elektroinstalace je již v dnešní době vnímána jako součást komfortu bydlení a její vnější prvky svým designem a barevným řešením spoluvytvářejí celkovou atmosféru každého domu, bytu či kanceláře. Nová řada přístrojů pro domovní elektroinstalaci ELEGANTj iž při svém vzniku myslela na individuální potřeby zákazníků vytvořit v každém interiéru nezaměnitelnou a harmonickou atmosféru.Pro vyvážený a osobitý výsledný dojem v moderních interiérech obytných prostor a společenských budov je proto důležité sladit celek s jednotlivými detaily. Domovní spínače a zásuvky jsou jedním z těchto detailů.

Obr. 1 Obr. 2

Neobvyklá konstrukce sestavování rámečků řady ELEGANT, kdy jsou boční díly rámečku vyměnitelné, umožňuje vytvořit ze 13 barev nejširší paletu barevných kombinací na trhu.

Elektroinstalační přístroje ELEGANT jsou vyráběny ve třech základních výrobkových řadách:

ELEGANT Classic je tvořen kombinacemi sněhově bílé, kouřově šedé a antracitově černé barvy.

Obr. 3 Obr. 4

ELEGANT Colour má základ v pěti pastelových tlumených barvách a pěti plných tmavších barvách. K dispozici jsou středové kryty v 10 barvách jako rámečky, doplněné bílou, šedou a antracitovou barvou z řady Classic. Vzájemnou kombinací nespočet barevných variant, které dokáží vytvořit osobitý a vyvážený interiér, plně vyhovující jakékoli náladě a vkusu.

ELEGANT Medical tvoří barevně rozlišené zásuvky pro rozvody ve zdravotnictví a jiné vyhrazené obvody. Používají se pro obvody se zálohovým napájením (např. zdravotnická zařízení, datové a počítačové sítě, apod.), kde je nezbytně nutné zabezpečit náhradní dodávku elektrického proudu při výpadku sítě.

Dvojzásuvka s natočenými dutinami – ojedinělý výrobek s novou konstrukcí, který umožňuje bezproblémové připojení dvou tzv. flexovidlic, což klasická konstrukce dvojzásuvky prakticky vylučuje. Neobvyklé konstrukční řešení umožňuje instalovat přístroj dvojzásuvky do krabic o vnitřním průměru 65 mm s instalační hloubkou pouze 20,1 mm.

OBZOR, výrobní družstvo Zlín
Louky - Slanica 378
764 13 Zlín
tel.: 577 195 111
fax: 577 195 152
e-mail: marketing@obzor.cz
http://www.obzor.cz