časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Eaton – Moeller Tour

|

Moeller Elektrotechnika, s. r. o.
 
Série technických školení pro projektanty a elektrotechniky, kterou pravidelně na podzim pořádá společnost Moeller, se již stala dobrou tradicí. Letos poprvé se společnost představí v nových barvách a s novým logem, protože se začleňuje do struktur nového vlastníka, společnosti Eaton Corporation. Díky spojení se společností Eaton je možné představit zájemcům rozšířenou škálu výrobků, např. záložní zdroje UPS, přípojnicové systémy nebo rozváděče pro vysoké napětí s „čistou“ vakuovou technologií. I tentokrát se vydají produktoví manažeři do regionů, aby přinesli podrobné informace o stěžejních produktech a představili novinky. Letošní Eaton – Moeller Tour proběhne již tradičně v září a říjnu, celkem ve dvanácti městech České republiky.
 
Mezi hlavní témata letošní Eaton – Moeller Tour budou zařazeny nové designy vypínačů pro klasickou i bezdrátovou elektroinstalaci a měniče frekvence pro různé aplikace. Mezi nově představené výrobkové skupiny budou letos patřit záložní zdroje UPS, přípojnicové systémy až do 6 300 A či vysokonapěťové rozváděče s vakuovou technologií.
 
Technická školení jsou zdarma a budou probíhat vždy od 8.30 do 14.00 h. Na závěr školení proběhne losování o hodnotné ceny (digitální fotorámeček, pivní sada, UPS, přepěťová ochrana). Technickým garantem akce jsou společnosti Moeller Elektrotechnika a Eaton Electric, organizačním garantem je Moeller Elektrotechnika.
 
Společnosti Moeller Elektrotechnika a Eaton Electric srdečně zvou všechny zájemce na letošní Eaton – Moeller Tour v novém kabátě. Více informací a přihlášky na internetové adrese: http://www.moeller.cz/tour
 
Obr. 1. Ing. Slavata představuje novou verze programu M-Profil
Obr. 2. Účastníci tour se zájmem sledují přednášky produktových manažerů Moeller
Obr. 3. Losování tomboly na závěr školení
 
Tab. Eaton – Moeller Tour 2009