časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Do Hamburku na dva veletrhy

Naveletrh, s. r. o. |

Pro mnoho lidí patří Hamburk k nejatraktivnějším městům v Německu. Živá metropole na Labi a Alsteru přitahuje každoročně stále více turistů a obchodních cestujících z Německa i ze zahraničí. Veletržní a kongresové město Hamburk má co nabídnout: od světově proslulých muzikálů přes Elbphilharmonie až po Speicherstadt World Heritage Site.

Veletrhy se konají na výstavišti Hamburg Messe, které se nachází v srdci Hamburku a těží z jeho ideální infrastruktury – je spojeno se dvěma hlavními železničními zastávkami, třemi stanicemi S-Bahn a U-Bahn a četnými přístupovými body dálnice. Výstaviště dělí jen pár minut chůze od přístavu, který je znám jako „Brána do světa“, a také od mnoha hotelů a nákupních středisek.


Globální větrný summit 2020

Globální setkání větrného průmyslu se bude konat ve dnech 22. až 25. září 2020: WindEnergy Hamburg, přední světový veletrh pro větrnou energii onshore i offshore, jakož i globálně orientovaná konference WindEurope společně vytvoří globální summit 2020. S více než 1 400 vystavovateli ze 40 zemí je WindEnergy Hamburg nejdůležitější platformou větrného průmyslu pro další rozvoj větrné energie po celém světě. Již počtvrté zde budou prezentovat všichni známí klíčoví hráči, specializovaní dodavatelé i začínající společnosti premiéry produktů, inovace a služby „šité na míru“. Neméně důležitou součástí jsou networkingy s mezinárodně aktivními společnostmi a větrnými asociacemi. S inovativními tématy představuje veletrh budoucnost výroby, integrace a skladování větrné energie.


Všechny aspekty technologie budov na 
jednom veletrhu

Od 19. do 21. listopadu 2020 poskytne veletrh GET Nord aktuální a úplné informace o průkopnických konceptech, inovativních řešeních a nejnovějších produktech.

Mezi hlavní témata veletrhu patří systémové inženýrství budov, technika sanitární, vytápěcí, klimatizační, větrací, osvětlovací, instalatérská, čerpací, pohonná a elektrotechnika, nástroje a podnikové zařízení včetně souvisejících služeb.

Na základě zkušeností z minulého ročníku počítají organizátoři na výstavní ploše o rozloze 64 tis. m2 s 500 vystavovateli z patnácti zemí a 40 tis. odbornými návštěvníky. Podpora silných průmyslových, řemeslných a zájmových svazů staví veletrh GET Nord 2020 do pozice vysoce kompetentní informativní a prodejní burzy.

 

Pro více informací kontaktujte oficiální zastoupení veletrhů v ČR, firmu Naveletrh, s. r. o., na: www.naveletrh.cz

Tiskové materiály Naveletrh, s.r.o.
foto: Messe Hamburg