časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Distrelec na MSV 2008 v Brně

|

Distrelec, distributor elektroniky a počítačového příslušenství, se představí na letošním jubilejním 50. mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně, který se koná v době od 15. do 19. září 2008, elektronickým katalogem, v němž zájemci najdou kompletní program s redukovanými a velmi atraktivními cenami.
 
S obsáhlým výběrem vysoce kvalitních produktů od 600 uznávaných výrobců Distrelec nabízí široký sortiment z oborů elektroniky, elektrotechniky, měřicí techniky, automatizace, tlakovzdušného zařízení, nářadí a příslušenství. Jednotlivé výrobní oblasti jsou průběžně rozšiřovány a prohlubovány a osvědčený sortiment je vybavován novými doplňkovými skupinami výrobků. Kromě tištěného katalogu lze nalézt celkový program také na CD-ROM, v obchodu on-line (http://www.distrelec.com) a v různých formách e-commerce.
 
Standardní dodací lhůta je 48 hodin, cena za dopravu zásilky činí 5 eur bez DPH. Tato cena je nezávislá na množství zásilky. Zejména ti zákazníci, kteří při nákupu rádi ušetří, najdou nyní v Distrelec on-line obchodu aktuální týdenní výhodné nabídky.
Další informace lze získat v inzerátu na této straně nebo na adrese:
 
Distrelec Gesellschaft m. b. H.
tel.: 800 142 525
fax: 800 142 526