časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Cena Elektro na MSV 2007

|

V rámci projektu Odborná média na MSV 2007 vydavatelství FCC Public s. r. o. zorganizovalo ve spolupráci s elektrotechnickým portálem www.elektrika.cz soutěž o cenu odborných časopisů Elektro a Automa, která proběhla 1. až 4. října 2007 na výstavišti v Brně. Cílem této soutěže bylo ocenit nejpůsobivější firemní tiskové materiály přihlášených účastníků. Porota, složená z odborných redaktorů, marketingových specialistů a profesionálních grafiků vydavatelství, hodnotila jednotlivé příspěvky podle společných kritérií – porovnávalo se grafické a polygrafické zpracování, srozumitelnost a obsah informace, kreativnost, marketingová idea, konzistentnost a úroveň firemní kultury, stylistická a gramatická úroveň textu i celkový dojem.
Český zákazník se v průběhu posledního desetiletí stal náročným a při svém rozhodování mezi podobnými produkty od různých firem zvažuje mj. také celkovou kvalitu, věrohodnost a úroveň sdělené tiskové informace. Firmy, které tento trend pečlivě sledují, se snaží zaujmout zákazníka působivým ztvárněním své produktové nabídky. Doby černobílých katalogových listů jsou tedy zřejmě již minulostí, alespoň pro ty firmy, které chtějí v konkurenčním boji o zákazníka obstát. Redakce Elektro vyšla těmto firmám vstříc a nastavila jejich snahám zrcadlo, tj. jakousi nezávislou zpětnou vazbu, která je pro marketingové hodnocení velmi důležitá.
Porota neměla rozhodování nijak jednoduché, neboť většina přihlášených tiskových materiálů měla velmi dobrou úroveň. Výsledky vyhodnocených firemních tiskových materiálů byly vyhlášeny při neformálním setkání zástupců vítězných firem ve čtvrtek 4. října v tiskovém středisku brněnského výstaviště. Cenu časopisu Elektro za nejlepší tiskové materiály získala společnost AutoCont Control Systems, s. r. o., na druhém místě se umístila společnost Siemens, s. r. o., a na třetím firma Technodat.
 
(Kl)
 
Obr. Cenu za druhé místo přebírá z rukou šéfredaktora časopisu Elektro manažerka marketingu společnosti Siemens Jana Halbichová