časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Brady BMP™61: Tisk spolehlivých štítků pro instalace všeho druhu

Brady, s. r. o. | www.brady.cz

Přenosná tiskárna etiket Brady BMP™61 s technologií THT dokonale tiskne na celou řadu velmi kvalitních a odolných materiálů, které zvládnou i ty největší výzvy při značení výrobků, kabelů a sítí. Tiskárna BMP61 dokáže tisknout na bužírky, samolaminovací etikety, etikety na reliéfní profil, visačky a jiná řešení identifikace a to na rozsáhlý sortiment materiálů, velikostí a barev až do šířky 50,8 mm. Kromě rozsáhlé standardní řady identifikačních etiket společnosti Brady může tiskárna BMP61 tisknout také na etikety vyrobené na zakázku do tvarů, rozměrů a barev podle potřeb zákazníka.

Vysoký výkon

Tiskárna etiket BMP™61 s termálním tiskem společnosti Brady je určena pro rychlé a efektivní značení komponent, kabelů a součástí. Díky velmi odolným materiálům, které jsou vhodné i pro nejnáročnější průmyslová řešení identifikace, je tiskárna etiket BMP61 trvanlivým partnerem v terénu a spolehlivým pracovníkem v závodě.

Základní vlastnosti tiskárny

Robustní přenosná tiskárna BMP61 je dostupná ve verzi s Wi-Fi, která je kompatibilní se softwarem pro tvorbu etiket LabelMark a mobilními aplikacemi Brady. Jednoduše lze vytvářet nebo posílat design etiket pomocí chytrého telefonu do tiskárny etiket BMP61 pro extrémně rychlé a snadné vytváření etiket pro danou práci. USB porty tiskárny lze rovněž použít na rychlé kopírování velkých seznamů designů etiket z počítače. Je tak možné si prohlédnout svou etiketu před tiskem na velké barevné dotykové obrazovce a zamezit tak nesprávným výtiskům a ztrátám materiálů. Je možné si zkontrolovat ukazatele na obrazovce a ověřit si, zda je k dispozici na dokončení úkolu dostatek barvicí pásky a etiket.

Etiketa pro potřeby uživatele

Robustní tiskárna etiket BMP61 s termálním tiskem je kompatibilní se šesti sty typy etiket a pásek. Každá kombinace představuje trvanlivé řešení identifikace navržené tak, aby vydrželo i v extrémních podmínkách a zachovalo označení kabelů a součástí i v těch nejnáročnějších průmyslových oborech. Tiskárna BMP61 dokáže tisknout bužírky, samolaminovací etikety, etikety na reliéfní profil, visačky a jiná řešení identifikace na rozsáhlý sortiment materiálů, velikostí a barev až do šířky 50,80 mm.

Pro uspokojení specifických potřeb identifikace zákazníků může společnost Brady dodat i zakázkově vyrobené etikety přizpůsobených tvarů nebo rozměrů, ve specifických barvách nebo grafické úpravě, nebo s logem zákazníka na etiketě. Uživatel jednoduše vloží zakázkově vyrobenou etiketu do tiskárny etiket BMP61 a vyřeší tak své identifikační úkoly.

Tiskárna etiket BMP™61 nabízí mnohem více funkcí na podporu identifikace kabelů a součástí. Pokud zákazníkovi vyhovuje jen to nejlepší, odolná a spolehlivá tiskárna etiket BMP61 bude jeho nejlepším společníkem při identifikaci po celý den, každý den a po celé nadcházející roky.

Podívejte se na tiskárnu BMP61 v akci na krátkém online videu.

Pozor – do 31.7.2020 můžete získat slevu 20 % i na tuto přenosnou tiskárnu! Podmínky akce naleznete na webstránkách společnosti Brady