časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Aqua-therm Nitra 2006

|

číslo 1/2006

Aqua-therm Nitra 2006

Ve dnech 7. až 10. února 2006 se na výstavišti Agrokomplex Nitra koná osmý mezinárodní odborný veletrh vytápění, větrání, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky – Aqua-therm International Nitra 2006. Neodmyslitelně patří do veletržního kalendáře všech firem a pracovníků především v oboru technických zařízení budov (TZB), nyní již z celého středoevropského regionu.

Veletrhy Aqua-therm International vznikly před 33 lety z iniciativy vídeňské veletržní správy a nyní jsou pořádány v licenci Reed Messe Wien z rakouské pobočky Reed Exhibitions, která je součástí skupiny Reed Elsevier Group největšího soukromého pořadatele veletrhů na světě. Společnost Reed Exhibitions v Rakousku je vedoucím pořadatelem odborných veletrhů a působí úspěšně již pátým rokem na vídeňském výstavišti. V souboru jeho aktivit je mnoho interregionálních veletrhů, které představují významnou exportní a kontaktní základnu také pro české podniky. Veletrhy Aqua-therm International jsou pořádány v deseti evropských městech. V Praze a Nitře tyto akce organizačně připravuje zastupující pražská veletržní agentura Progres Partners Advertising s. r. o.

Obr. 1.

Areál výstaviště Agrokomplexu v Nitře

Generálním partnerem veletrhu je Slovenský plynárenský průmysl a. s. Odbornost zaručují garanti: Slovenská společnost pro techniku prostředí, Slovenská energetická agentura, Cech vytápění a tepelné techniky a Slovenský svaz výrobců tepla.

Úspěšnost veletrhu Aqua-therm Nitra potvrzuje loňský ročník, jehož se zúčastnilo 107 přímých vystavovatelů a 69 dalších zastoupených firem na výstavní ploše 4 200 m2. Z celkového počtu přímých vystavovatelů bylo 97 ze Slovenska, devět z Česka a jeden z Rakouska. Veletrh návštívilo 14 965 návštěvníků, z toho 808 ze zahraničí. Odborných zájemců a obchodních partnerů se zúčastnilo 9 638 (v roce 2006 se očekává celkem asi 13 800 návštěvníků). Vystavovatelům bylo uděleno celkem sedm ocenění, z toho pětkrát Zlatá medaile a dvakrát čestné uznání.

Nomenklatura veletrhu zůstává v podstatě nezměněna i pro rok 2006, včetně hodnotného doprovodného programu. Ten je zabezpečen odbornými garanty, generálním partnerem a pořadatelem prestižní soutěže o Zlaté medaile. Hlavní témata jsou: aktuální problematika tepelného hospodářství, firemní prezentace, seminář o financování energetických projektů, nízkoenergetické domy s návrhy distribuce teplé užitkové vody, vytápění, větrání a úspor energií.

Veletrh bude přístupný denně od 10 do 17 hodin. Cena jednodenní vstupenky je 50 Sk, zlevněná vstupenka stojí 20 Sk.

Další informace o dění na výstavišti a doprovodném programu lze vyhledat na internetu www.tzb-info.sk a na adrese pořadatele.

Pořadatel:
Progres Partners Advertising s. r. o.
Opletalova 55
110 21 Praha 1
tel.: 224 234 274
fax: 224 235 033
e-mail: info@ppa.cz
www.ppa.cz nebo www.tzb-info.sk

(vc)