časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

AMPER 2005

|

číslo 3/2005

AMPER 2005

Prolistoval-li zainteresovaný čtenář v poslední době některý z časopisů zaměřených na obor elektro, nemohla jeho pozornosti uniknout výrazná žlutomodrá kombinace barev inzerce, která je charakteristická pro informačně tiskové zázemí mezinárodně uznávaného a ve svém oboru nezastupitelného veletrhu AMPER.

Veletrh AMPER nabízí v České republice ucelenou prezentaci firem nejen z oboru elektro, ale i z mnoha příbuzných odvětví současné techniky. Vrcholoví manažeři významných společností, které se podílejí na růstu a rozvoji oboru elektrotechniky a elektroniky, si uvědomují důležitost trvalého kontaktu se stále se rozrůstajícím a rozvrstvujícím spektrem informací a oceňují jedinečnou možnost vlastní realizace na poli špičkových prezentací.

Obr. 1.

Vizualizace – Pražský veletržní areál Letňany v roce 2006

Mezinárodní veletrh AMPER svým významem již dávno překročil hranice České republiky a v širším kontextu se tak začlenil do Evropské unie. Zájem o tento veletrh ze strany hospodářských a státních institucí, záštita a odborná spolupráce ČVUT Praha i Unie elektrotechniků České republiky jsou dalším důkazem zvláštního významu, který této akci právem náleží.

V kooperaci s vystavovateli, kteří si uvědomují přednosti využití nového potenciálu, se na tomto úspěchu značnou měrou podílí také pořádající veletržní správa, společnost Terinvest. Jako pořadatel se Terinvest snaží každoročně zkvalitňovat podmínky pro vystavovatele, obchodníky a návštěvníky veletrhu. Ve spolupráci se správnou výstaviště a s Magistrátem hlavního města Prahy se i letos zvýší komfort poskytovaných služeb ve smyslu dopravní obslužnosti, parkování, celních služeb, hygieny a gastronomie. Příslibem jejich zkvalitnění ze strany výstavního areálu je mimo jiné i výstavba nové haly pro potřeby klientů zmíněného veletrhu. To představuje zvětšení výstavní plochy o 1 000 m2.

Návštěvníci uvedené akce budou mít příležitost poznat a osobně kontaktovat více než 700 firem, které patří ke špičce ve svých specializovaných oborech. Jde především o oblast elektronických prvků a modulů, zařízení pro výrobu a rozvod elektrické energie, elektroinstalační techniky, vodičů a kabelů, pohonů a výkonové elektroniky, měřicí a zkušební techniky, automatizační, řídicí a regulační techniky, osvětlovací techniky, elektrotepelné techniky, zabezpečovací techniky a systémové techniky budov, strojů, zařízení, nářadí a pomůcek pro elektroniku a elektrotechniku. Tak zvanou třešničkou na dortu jsou technické novinky ze sedmnácti zemí světa i možnost zúčastnit se doprovodného programu, který je pořádán fundovanými specialisty z řad odborných garantů i samotných vystavovatelů a skládá se z přednášek, konferencí, firemních prezentací a školení.

Letošní, v pořadí již třináctý mezinárodní veletrh elektrotechniky a elektroniky AMPER se bude konat ve dnech 5. až 8. dubna v Pražském veletržním areálu Letňany. Otevírací doba pro návštěvníky je od 9 do 17 hodin.

Další informace i „horké“ novinky z veletržního dění mohou zájemci nalézt také na webových stránkách veletrhu: www.amper.cz

(Kl)