časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

ABB na Amperu i Electronu

|

Společnost ABB potvrdila svoji účast na obou významných setkáních odborníků z oblasti elektroniky, elektrotechniky a energetiky, kterými odborné veletrhy Amper a Electron jednoznačně jsou. ABB patří mezi přední výrobce technologií pro energetiku a automatizaci a na mnoha odborných veletrzích pravidelně představuje novinky z oblasti technologií, které zvyšují konkurenceschopnost zákazníků a napomáhají efektivnímu využití energie.
 
Na veletrhu Amper 2011, který proběhne v Brně od 29. března až 1. dubna 2011 se představí ABB divize Produkty a systémy pro energetiku, Automatizace výroby a pohony a divize Procesní automatizace.
 
V areálu PVA Letňany se bude od 12. do 15. dubna konat první ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky Electron 2011, kde se představí divize ABB Výrobky nízkého napětí s novinkami z oblasti domovní elektroinstalace a přístrojů a rozvodů nízkého napětí.
 
ABB je přední světovou firmou působící v oblasti energetiky a automatizace. Umožňuje zákazníkům ze sféry průmyslu, výroby a distribuce energií zlepšit výkonnost při současném snížení dopadu jejich činností na životní prostředí. ABB má cca 117 000 zaměstnanců ve více než 100 zemích světa. V ČR působí na osmi lokalitách a zaměstnává téměř 2 800 lidí.