časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

16. mezinárodní seminář Měřicí technika pro kontrolu jakosti

|

16. mezinárodní seminář Měřicí technika pro kontrolu jakosti


Pořadatel: Česká metrologická společnost
Termín: 13. a 14. březen 2007
Místo: Dům kultury INWEST-K, Plzeň

Seminář je určen pro pracovníky útvarů řízení jakosti, technické kontroly a metrologie, metrologických laboratoří, zkušební techniky, pro technology, konstruktéry měřicích přípravků, vývojové pracovníky a učitele vysokých i středních škol příslušného zaměření.

Cílem semináře je seznámit jeho účastníky s moderními měřicími přístroji a měřicími metodami používanými ve strojírenství, elektrotechnice, metalurgii, v opravárenských a dalších průmyslových organizacích při kontrole jakosti výrobků a výrobních procesů. V programu semináře budou také přednášky význačných zahraničních i tuzemských odborníků, informace o nových normách vztahujících se ke geometrickým tolerancím, ke zkušenostem s prováděním měřicích a kontrolních operací ve velkosériové i kusové výrobě a o nových trendech v oblasti měřicí techniky.

Seminář bude spojen s rozsáhlou výstavou měřicí, kontrolní a zkušební techniky pro měření délek a navazujících veličin, negeometrických veličin, pro zkoušky materiálu, nedestruktivní defektoskopické testování, systémy pro řízení a kontrolu technologických procesů, informační systémy metrologie a řízení jakosti, pro kalibraci měřidel a další.

Bližší informace zájemci získají na:

Česká metrologická společnost
Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1
tel./fax: 221 082 254
e-mail: cms-zk@csvts.cz
http://www.csvts.cz/cms