časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo
tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

1. mezinárodní veletrh elektroinstalací a osvětlovací techniky

|

číslo 12/2003

trh, obchod, podnikání

1. mezinárodní veletrh elektroinstalací a osvětlovací techniky
20. až 24. 4. 2004, výstaviště Brno

Nový veletrh ELEKTRO – koncept inteligentních budov
Veletrhy Brno, a. s., zavádějí nový projekt – 1. mezinárodní veletrh elektroinstalací a osvětlovací techniky ELEKTRO, který se uskuteční na brněnském výstavišti v rámci komplexu Stavebních veletrhů Brno v termínu od 20. do 24. dubna 2004.

Vysoce náročné vybavení staveb vyvolává nové požadavky na řešení moderních budov již při jejich architektonickém návrhu. Právě nejpokročilejší technologie, jejich implementace a služby spojené s jejich zaváděním by měly nový veletrh výrazně odlišit od konkurenčních výstavních akcí.

Novým projektem reagují vedoucí pracovníci středoevropského výstavnictví na výsledky průzkumu evropského stavebního trhu, který klade důraz na rozvoj v oblasti tzv. inteligentních budov. Při sestavování koncepce veletrhu byly podkladem také marketingové průzkumy vedené mezi výrobci a obchodníky v elektrotechnickém průmyslu. Základní idea veletrhu ELEKTRO vychází z přirozeného zájmu vystavovatelů i návštěvníků. Přímý dialog firem v oblasti elektrotechnického průmyslu se zákazníky, kvalitní návštěvnická struktura Stavebních veletrhů Brno, spolupořadatelství Českomoravské elektrotechnické asociace (ElA) a především výhodná cena za pronájem plochy (od 2 5002) oproti konkurenčním akcím jsou hlavním příslibem úspěšného právě uskutečňovaného náboru vystavovatelů. Mezi další přednosti zmiňované akce se řadí umístění v nejnovějším a moderně vybaveném pavilonu F brněnského výstaviště a také součinnost s tradičními stavebními veletrhy IBF, SHK BRNO, URBIS a ENVIBRNO. Stavební veletrhy Brno jsou druhým největším veletrhem v České republice vůbec (počet vystavovatelů přesahuje 1 400 firem a jejich nabídku pravidelně shlédne více než 95 000 návštěvníků). Komplex Stavebních veletrhů Brno zahrnuje Mezinárodní stavební veletrh IBF, Mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO, Fórum investičních příležitostí a akci Technologie a zařízení pro města a obce URBIS, Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO a nově Mezinárodní veletrh elektroinstalací a osvětlovací techniky ELEKTRO.

Podporu novému veletrhu ELEKTRO vyjádřila i Českomoravská elektrotechnická asociace (EIA), která se stala spolupořadatelem a současně odborným garantem premiérového veletrhu.

V rámci projektu ELEKTRO očekává pořadatel Veletrhy Brno, a. s., účast předních firem z domova i ze zahraničí (účast potvrdila mimo jiné i společnost ABB s. r. o., organizační jednotka Elektro – Praga z Jablonce nad Nisou).

Veletrhy Brno
Zuzana Krupičková
manažerka PR a reklamy
Stavební veletrhy Brno
tel.: 541 152 890
fax: 541 152 889
mobil: 606 758 584
e-mail: zkrupickova@bvv.cz