Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

7 webových nástrojů, které podle magazínu Forbes dramaticky zvýší vaši produktivitu

26. 8. 2014 | |

Ať už se ve svém profesním životě zabýváte čímkoliv, na produktivitě záleží. Zvládat více v co nejkratším čase je předpokladem toho, že budete vždy na špici. Je jedno jestli chcete být co nejvýkonnější v zaměstnání, nebo chcete pozdvihnout na novou úroveň Váš startup.

Yast
Jeden z nejlepších nástrojů pro tzv. time tracking. Má intuitivní a logické uživatelské prostředí, je v něm dobrá a snadno pochopitelná orientace a snadno se používá. Monitoring vašeho času a aktivit v něm tak pro vás bude hračkou.
www.yast.com

Bitrix24
Tento ne příliš známý nástroj v sobě kombinuje sociální intranet, CRM nástroje s možností sledování historie kontaktů, vyhodnocování údajů o prodeji, zasílání zpráv, plánování aktivit a kalendář, což vašemu týmu pomůže řídit a sdílet důležité informace. Pro týmy do 12 osob zdarma
www.bitrix24.com

Trello
Maximálně zjednodušený projektový management. Trello kombinuje prvky známé z aplikací jako je Pinterest nebo Basecamp HQ, umožňuje vytvářet nástěnky a řídit lidi i zdroje v souvislosti s jednotlivými projekty.
trello.com

Sanebox
Automaticky čistí váš inbox tím, že filtruje newslettery a jinou nedůležitou poštu do složky „Přečíst později“. Tím zajistí, že ve vaší primární schránce zůstane jenom skutečně důležitá pošta
www.sanebox.com

WriteMonkey
Pokud často píšete, potřebujete WriteMonkey. Tento nástroj přemění váš počítač na prostředí pro plnohodnotné psaní které neobsahuje rušivé prvky standardních textových editorů. Je zdarma, má široké možnosti přizpůsobitelnosti a dovoluje nastavovat barevná schémata,i spravovat verze a využít řadu dalších nástrojů, které vám pomohou být při psaní maximálně produktivní.
writemonkey.com

LastPass
Vysoce bezpečný program pro generování a správu hesel umožní snadno vytvářet neprolomitelné loginy a dohledat je, kdykoliv se někam potřebujete přihlásit. Je dobře integrovatelný do mobilních zařízení. Premium stojí 12 dolarů ročně.
lastpass.com

HipChat
Nástroj pro soukromé chatování umožňuje vytvářet různé chatovací místnosti v nichž si jednotliví členové týmu mohou vyměňovat zprávy a soubory. $2 za uživatele a měsíc.
www.hipchat.com
 

Více na forbes.com
Obrázek: afrobiznews.blogspot